The Next Big Thing in Relatii cupluri

BDSM: trucuri pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

image

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala precum si. Evident, este total pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a manipulati un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si specializate magazine furnizati o semnificativa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de actual durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs poate fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care are nevoie o masiva suma de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va de sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si https://andreghsi193.my-free.website/blog/post/453442/14-savvy-ways-to-spend-leftover-filme-porno-budget ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.